Sist oppdatert 30.04.2018

Personvernerklæring for Glesvær Kafé & Catering AS

Personvernerklæring for Glesvær Kafé & Catering AS
Denne Personvernerklæringen gjelder for Glesvær Kafé & Catering AS som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Glesvær Kafé & Catering AS behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler  som inngått av Glesvær Kafé & Catering AS eller som har besøkt Glesvær Kafé & Catering AS selskapslokaler, kafe, nettbutikk, samt annet som er relevant for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i Glesvær Kafé & Catering AS dataregistre.

Glesvær Kafé & Catering AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Glesvær Kafé & Catering AS til oppfyllelse av avtaler med Glesvær Kafé & Catering AS eller samarbeidspartnere, administrasjon av garantisaker, gjennomføring av catering oppdrag, utleie av lokaler, markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

3. Underleverandører (databehandlere)

Glesvær Kafé & Catering AS benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

Glesvær Kafé & Catering AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

4. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Glesvær Kafé & Catering AS overfører i visse tilfeller personopplysninger om kunder til følgende kategorier av mottakere som Glesvær Kafé & Catering AS samarbeider med, samt deres nærstående selskap eller samarbeidspartnere og myndigheter.

5. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Glesvær Kafé & Catering AS: post@holmakaien.no

6. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Glesvær Kafé & Catering AS

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS med kodeord BV Avmeld til 95 10 33 94.

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til post@holmakaien.no